Υπηρεσίες SEO

SEO

 

Στην PRODUCT DIGITAL  γνωρίζουμε πώς να βελτιστοποιήσουμε το SEO της ιστοσελίδας σας. Το εξειδικευμένο μας team χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα keywords, τις τεχνικές εκείνες αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν στην ιστοσελίδα σας, και παράλληλα βελτιστοποιώντας και παρέχοντας το σωστό κείμενο για το site σας ,θα απογειώσει τα αποτελέσματα του SEO. Ωστόσο το SEO είναι μια “επιστήμη” της οποίας η δουλειά δεν είναι άμεσα εμφανής και γι’ αυτό το λόγο είναι συχνά παρεξηγήσιμη. Ωστόσο  απαιτείται συνεχής και πολύ εξειδικευμένη εργασία σε βάθος χρόνου με αποτελέσματα μακροχρόνια. Επίσης ένα βασικό μυστικό είναι ότι το καλό SEO παίρνει πόντους αλλά και νατιστρόφως βοηθάει το digital marketing μας.

SEO

Τι είναι το SEO

 

SEO είναι η συντομογραφία του search engine optimazation και προδηλώνει μια, όχι και τόσο απλή και εύκολη διαδικασία για να ανέβει η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. To S.E.O. δεν εξαρτάται άμεσα από το budget, αλλά απαιτεί συνεχή και εξειδικευμένη δουλειά σε διαφορετικούς τομείς. Το βέβαιο είναι ότι η γνώση
του business της ιστοσελίδας είναι βασικός παράγοντας για έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο καλύτερος φίλος βέβαια του SEO είναι το SEM (Search engine marketing), το οποίο είναι βέβαια μέρος του digital marketing και στην product digital το γνωρίζουμε….από πρώτο χέρι!

search engine optimization

Γιατί η επιχείρηση σας χρειάζεται SEO

  • το 95% των ανθρώπων μένουν στη πρώτη σελίδα της αναζήτησής τους στο διαδίκτυο, άρα πρέπει να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις της google.

  • Κερδίζετε περισσότερους πελάτες
  • Όλοι πλέον «ψάχνουν» στο Internet για ότι θελήσουν, πρέπει να σας βρουν εκεί
  • Παρέχετε ποιότητα στους πελάτες σας
  • Συνεχής & μόνιμη παρουσία

  • Ένα καλό site για τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, duckduckgo κ.α.) είναι ένα ενημερωμένο και ενδιαφέρον site. Άρα το καλό S.E.O. προυποθέτει ένα καλό και με πλούσιο περιεχόμενο site, το οπόίο ανανεώνεται συχνά.

Μην διστάσετε να
επικοινωνήσετε μαζί μας!