Digital Marketing

Το Digital Marketing

 

To Digital Marketing πρέπει να αποτελεί πλέον προτεραιότητα για κάθε είδους επιχείρηση. Στην Product Digital είμαστε σε θέση (έχοντας την εμπειρία ετών) να σας απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και να μπορέσουμε να σας δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις οι οποίες θα πάνε μπροστά την επιχείρηση σας. Τα εργαλεία του digital marketing είναι πολλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής: Google products (adwords, business, maps, shop κ.α.), Social media (Facebook, Instagram, Tik Tok, Pinterest κ.α.), Mail Marketing, Youtube (video marketing).

Digital Marketing

Τι προσφέρουμε!

 

Στην Product Digital έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά και άριστη γνώση όλων των νέων εργαλείων. Ανήκουμε στην Sinis Group και έχουμε ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα πελατών και διαφορετικών businesses. Οπότε το λιγότερο που έχετε να κάνετε για το καλό της επιχείρησης σας είναι να μας εμπιστευτείτε μια δοκιμαστική περίοδο το digital marketing της επιχείρησης σας για να διαπιστώσουμε την αποτελεσματικότητα του.

Η ενασχόληση με πολλούς διαφορετικούς κλάδους στον τομέα του ecommerce, σας δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα ότι θα βρούμε το σωστό μονοπάτι για την επιτυχία των καμπανιών μας που σαφώς έχουν σαν μοναδικό σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των τζίρων της επιχείρησης σας.

Το Digital Marketing στις μέρες μας

 

Το digital marketing είναι πλέον τόσο διαδεδομένο και αποτελεί πλέον βασικό συστατικό στο marketing plan των εταιρειών / οργανισμών. Στο ψηφιακό κόσμο οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος το θέλουν. Ο ψηφιακός κόσμος είναι μια συνεχώς αυξανόμενη πηγή ψυχαγωγίας, ειδήσεων, αγορών και κοινωνική αλληλεπίδραση. Οι καταναλωτές έχουν πλέον εκτεθειμένες προσωπικές τους πληροφορίες αλλά και πληροφορίες για τους φίλους, τους συγγενείς, τους συναδέλφους, όπως επίσης και πληροφορίες για την επαγγελματικής τους πορεία και σταδιοδρομία.

Οι καταναλωτές θέλουν brands που μπορούν να εμπιστευτούν, εταιρείες που γνωρίζουν, προσωποποιημένη επικοινωνία και εξατομικευμένη πληροφόρηση και προσφορές ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Στο digital marketing η διαχείριση των πελατειακών σχέσεων γίνεται ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια, τα οποία επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Στον ψηφιακό κόσμο  και τα σχετικά κανάλια είναι σημαντικό να επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά όχι μόνο, θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και αλληλεπίδραση και με τα μη ψηφιακά μέσα, δηλαδή τα παραδοσιακά.

Μην διστάσετε να
επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Το να έχει κάποιος καλή γνώση όλων ή κάποιων των εργαλείων του digital marketing αρκεί?

  Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Στην Product Digital έχουμε φτιάξει μια κλίμακα προτεραιοποίησης ως προς το ποια εργαλεία μπορούν να αποδώσουν καλύτερα σε μια επιχείρηση. Φυσικά ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό, διότι αντιμετωπίζουμε κάθε επιχείρηση με διαφορετικό τρόπο και προσαρμόζουμε την digital στρατηγική μας στις ανάγκες και στο στυλ της επιχείρησης.

  Μπορώ να ξεκινήσω σαν επιχείρηση μια συνεργασία με εσάς και μετά να αναλάβω εσωτερικά την διαχείριση του digital marketing?

  Φυσικά, αλλά δεν το προτείνουμε. Οι λόγοι για αυτό είναι πολύ απλοί…..Κυρίως είναι θέμα κόστους – απόδοσης. Το να αναλάβει κάποιος υπάλληλος εσωτερικά το digital marketing απαιτεί ειδική γνώση αλλά και συνεχή εκπαίδευση σε ότι νέο υπάρχει. Σε ένα digital marketing agency σαν και εμάς αυτό αποτελεί το every-day-job μας. Επίσης οι εργατοώρες οι οποίες χρειάζονται για έρευνα – υλοποίηση – εξαγωγή αποτελεσμάτων απέχει πολύ από την άποψη “ε πατάτε δύο κουμπιά εκεί και γίνονται όλα μόνα τους!” 🙂

  Η αυτοματοποίηση των διεργασιών που έχουμε κάνει στην Product Digital, όχι μόνο σας δίνει σαν επιχείρηση ένα απολύτως αποδοτικό και επιτυχημένο (δοκιμασμένο) marketing, αλλά δίνει χώρο (mentally) και χρόνο στην δημιουργική διαδικασία του marketing. Συμπερασματικά, για να είναι εξ’ ίσου αποδοτικό το digital marketing εσωτερικά σε μια επιχείρηση ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι πιο κοστοβόρο. Αφήνοντας στο στην Product Digital έχετε ταυτόχρονα content creator, google expert, social media manager, γραφίστα και επιχειρησιακό σύμβουλο στην εταιρεία σας.

  Μπορώ να ξέρω ακριβώς τι αποτελέσματα θα έχει η επένδυση μου στο digital marketing?

  Μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα των καμπανιών μας από το π΄ρωτο διάστημα αυτών. Αλλά αν ξέραμε a priori  για κάποια επιχείρηση τα αποτελέσματα…..θα αφήναμε το digital marketing και θα ασχολούμασταν με την συγκεκριμένη επιχείρηση! Ή θα ήμασταν μάγοι. Ο λόγος που το λέμε αυτό είναι διότι το αν το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές εξαρτάται από πολλούς παράγοντες….(κυρίως εμπορικούς) και όχι αποκλειστικά από το digital marketing.

   

  Στην Product Digital έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά και άριστη γνώση όλων των νέων εργαλείων. Οπότε το λιγότερο που έχετε να κάνετε για το καλό της επιχείρησης σας είναι να μας εμπιστευτείτε μια δοκιμαστική περίοδο το digital marketing της επιχείρησης σας για να διαπιστώσουμε την αποτελεσματικότητα του. Η ενασχόληση με πολλούς διαφορετικούς κλάδους στον τομέα του ecommerce, σας δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα ότι θα βρούμε το σωστό μονοπάτι για την επιτυχία των καμπανιών μας που σαφώς έχουν σαν μοναδικό σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των τζίρων της επιχείρησης σας.