Ποιο είναι το κέρδος του on-site SEO

Στατιστικά η πρώτη οργανική εμφάνιση στα αποτελέσματα της Google λαμβάνει το 30% των clicks που αναζητούν την υπηρεσία αυτή…Καθόλου άσχημα για ένα νέο site μόλις 2 μηνών! Παρακάτω φαίνονται οι σελίδες και τα keywords που βγαίνουν πρώτες :

Από τις 18 υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα βγαίνουν στην πρώτη σελίδα αναζήτησης της google οι 10

Παρουσιάζουμε το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε κατά την κατασκευή ενός ιστότοπου με σκοπό την ενίσχυση του με όλα τα εφόδια που θα του επιτρέψουν να ανέβει στις πρώτες θέσεις της google. H βελτιστοποίηση εντός ιστοσελίδας ( on-site SEO ) περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που κάνουμε στην ιστοσελίδα μας για να τη βοηθήσουμε να βγει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google . Σε αντίθεση με τη βελτιστοποίηση εκτός ιστοσελίδας( off-site SEO ), που περιλαμβάνει ενέργειες σε άλλες ιστοσελίδες που βοηθούν την προώθηση της δικής μας ιστοσελίδας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Στο στρατηγικό SEO και η παραμικρή λανθασμένη κίνηση μπορεί να στοιχίσει χρόνο και σίγουρα χρήμα. Όλα είναι προϊόν συγκεκριμένης μελέτης και διαδικασιών που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η χρήση αυτή της τακτικής έχει ως σκοπό να κερδίσεις την μάχη της οργανικής απήχησης . Η στρατηγική ξεκινάει με την σωστή επιλογή των λέξεων και της απόδοσης αυτών και καταλήγει στον τρόπο που θα χρησιμοποιηθούν μέσα στο site . Τα σημεία που θα ορίσουμε να δουλέψουν αυτές οι λέξεις και να φέρουν την σελίδα μας στα πρώτα αποτελέσματα της Google.

Αποτέλεσμα…

Το site να λειτουργεί σαν ένας υγιής ζωντανός οργανισμός και μάλιστα με προσωπικότητα. 10 από τις 18 επιλεγμένες λέξεις αναζήτησης για τις υπηρεσίες του κυρίου Αλευρογιάννη εμφανίζουν το site μας σαν κορυφαία επιλογή μέσα στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων.